ingyen
webstatisztika
Kamagra Jelly | Eladó Kamagra

Kamagra Jelly

 

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciafokozó termékcsalád egyik legjobb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval többen szedik merevedési probléma nélküli férfiak is, mivel akárkinek javasolt, aki nem használ nitrátot tartalmazó gyógyszert. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az utóbbi idők legnépszerűbb potencianövelő terméke.

 

Kamagra Jelly előnyei:

–             Extra gyors felszívódás és eredmény

–             Merevedési zavarban érintett és nem érintett férfiaknak is egyaránt javasolt

–             Hosszú távú napi szedés után történő abbahagyáskor sem alakul ki erekciós probléma

–             Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

–             Minden napra különböző íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem győzik a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és legszebb kinézetű készítményére. A zselés potenciajavító ténylegesen hatékony, bizonyítják ezt a fórum hozzászólói. A fórumról részletesen lejjebb olvashat.

 

Kamagra Jelly hamisítványok

Ha szerencsénk van, a hamisítványok nem tartalmaznak hatóanyagot, rosszabb esetben egészségre is káros silány minőségű utánzatot kap az óvatlan vásárló.

 

 

Kamagra Jelly ára

              Eladó Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben kapható, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly ára kb. 1500 Ft zacskónként, ettől kedvezőbb áron kapható készítmény gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. Az ennél lényegesen olcsóbb gyógyszerek nagy valószínűség szerint olcsó másolatok silány minőséggel, amelyek károsak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye szerint az előállítás zacskónként 850-950 Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobb mennyiség esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és ártalmasak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

               Kamagra Jelly tasakok formájában megvehető potenciafokozó szer. Mivel zselé, jobban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsan tud eredményt produkálni. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak, amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, ezen felül fel van tüntetve még rajta a tételszám és a lejárati és gyártási idő is. A „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alsó és felső részének nyitása nem megoldható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem teszi lehetővé, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

               Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó terméket ötletesen és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már mindenkinek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerűvé vált nem csak potenciajavító hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste.  Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának.

               Kamagra Jelly potencianövelő megjelenése óta nagy növekedést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack’, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100 mg terméket.

1.           Kamagra Jelly: vanília, banán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2.           Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3.           Kamagra Jelly: licsi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma

4.           Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

               Kamagra Jelly forgalmazója az indiai székhelyű Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potenciafokozó készítmények zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek keresték a számukra jó potenciajavító gyógyszert mind minőségben, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézető és a világon a legnépszerűbb potencianövelő szer. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évben kijön valami újdonsággal, amelyet a felhasználók nagyon kedvelnek.

               Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100 mg nőknek

               Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. Nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is egyszer-egyszer élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek sok lehet ez a dózis. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb, ha nem használja a gyógyszert nő, mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg–ot online lehet igényelni, ahol a webes gyógyszertárak web áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kipostázás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

               Nem furcsa az, hogy az emberek nagyrésze szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Meg akarja tudni, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, esetleg más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100mg potencianövelő keresése során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet kapni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb, a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra potencianövelő elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezért vásárlás előtt érdemes lehet tájékozódni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

               Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban ajánlott tárolni. A higiénikus szempontok figyelembe vételével tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni szobahőmérsékleten. A dobozon jelzett lejárati időt be kell tartani, a lejárati idő eltelte után felhasználása nem ajánlott.

Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potencianövelő gyógyszerét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

A Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik legjobb tagja. Eladó Kamagra kínálatunkban is szerepel a Kamagra Jelly, és részletesen írunk róla. Nálunk olcsón beszerezhető.